Vi jobbar med inre motivation och arbetsglädje. Vi vill leda och kontrollera vårt eget arbete mot mål som vi tror på. Vi söker ansvar och har förmågan att använda fantasi, kreativitet och självständigt skapande.

Vi jobbar med tillit och bra kommunikation. Vi håller vad vi lovar.

Vi är nyfikna, kreativa och anpassningsbara. Vi tar till oss nya idéer och inspireras av andra samt utvecklar nya idéer och inspirerar andra.

Compound Interest

Compound Interest syftar på gemensamt intresse och gemensamt engagemang, vår vision i alla relationer och uppdrag. Det matematiska begreppet "sammansatt ränta" är även av avgörande betydelse i våra värderingsuppdrag. Albert Einstein sa att Compound interest är den största kraften i universum. Vi har förståelse för denna kraft och dess effekter över tid. Vi förstår även effekten av att investera vinsten av utveckling i ny utveckling och att vara i rörelse.

Företaget startades i slutet av 2017 av Lina, Jonas och Jörgen. Vi har idag över 50 års erfarenhet av fastighetsvärdering, markförhandling och verksamhetsutveckling från Väg- och Trafikverket. Vi har en stark ambition att leva upp till våra värdeord och värderingar.

Teamet

Bild på Lina Hägg

Lina

Civilingenjör lantmäteri LTH med inriktning fastighetsvärdering/samhällsplanering.
Av samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare.

Trivs som bäst när hon får dela med sig av sin kunskap. Både vid föreläsningar och i det dagliga arbetet framhävs de pedagogiska och hjälpsamma sidorna. Ambition, resultatfokus, arbetsglädje o engagemang genomsyrar vardagens kluriga arbetsutmaningar.

Älskar att resa, det har blivit många långresor där favoritlandet hittills varit Nya Zeeland. Hästtjej som drömmer om att köpa sig en ny islandshäst. I vardagen nu är det träning, familjen och tid med vänner som värderas högst.

Jörgen

Civilingenjör lantmäteri KTH med inriktning fastighetjuridik/fastighetsekonomi.

Njuter mest när alla trivs i arbetsuppgiften och vi tillsammans uträttar en bra prestation. Är i karaktären lyhörd men är samtidigt fokuserad på att nå uppsatta mål. Resultatinriktad problemlösare som mår som bäst under en komplicerad förhandling.

En svischande skiddag, en dag där jaktlaget har haft jaktlycka eller roligt, tillfällen då näten är fyllda av sjötungor är höjdpunkter. Att få några timmar i köket och därefter få bjuda vänner och familj på en högklassig måltid – det är lycka!

Bild på Jörgen Svensson
Bild på Jonas Olsson

Jonas

Civilingenjör lantmäteri KTH med inriktning fastighetsekonomi.
Av samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare.

Genuin och omtänksam, står för vad som sägs och håller vad som lovas. Enar och motiverar sitt lag med smittande entusiasm. Älskar utmaningar vilka angrips strategiskt med långsiktigt fokus. Förmåga att ena logik och struktur med flexibilitet och kreativitet.

Äventyr med god vind i seglen och nya utmaningar vid horisonten. Går gärna mot strömmen och dras till spännade möten och nya platser. Seglar snabbt men lever långsamt.